Ops!:P

Hej igen! Förlåt att jag inte har varit seg i uppdateringen. Jag har varit hos min pappa i helgen. Jag blir nästan jödad när jag kommer dit för jag får så mycket sötsaker!:) I torsdags var jag på skoldansen och det var bugg! Jag ska vara ärlig och säga att det inte är min favorit dans.Jag har slagit in en del julklappar. Jag har blivit en av tomtens nissar! hihi^^ Ska julhandla mer sedan.
Var det något mer?....JO! Angående tävlingen så var det en bloggare som heter Foki som hade den och inte jag! Gå in på google och sök hennes namn för att titta på hennes blogg. Förlåt att jag var slarvig med att berätta det!
Tack ska ni ha som komenterade och tipsade mig:PSka ni slå in julklappar?

Första tävlingen!

Jag ska vara med i en tävling för cocoo! Älskar den affären! Allt du behöver göra är att berätta om tävlingen på din blogg, och lägga upp den här bilden, komenatera hos foki att du är med och vilken artikel du vill ha!
Vinnaren presenteras på lördag!







Ogenki desu ka?= Hur står det till?

Hej! Idag var det en okej dag. Jag är bara lit trött:) Nu är jag hemma och pluggar engelska och kemi. Kul!( Ja, faktist det är kul:P) Ska forsätta nu. Hejdå!En gammal bild;P
Vad har ni gjort?

Välkommen!^^

Hejsan! Välkommen till min nya blogg. Den kommer att inne hålla min dagens outfit, mode, anime och en massa andra söta saker^^ Hoppas att ni kommer att följa min blogg! Kom ihåg att detta är min första så säg vad ni tycker och tipsa mig gärna mig:)


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0